Όροι και Προϋποθέσεις e-Shop

Όροι και Προϋποθέσεις e-Shop

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα (1-2 εργάσιμες ημέρες)

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Εντός 3 έως 10 εργάσιμων ημερών -Οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται σε 10-20 εργάσιμες ημέρες

-Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

-Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

-Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο καθώς και την διεύθυνση προορισμού. Ως εκ τούτου για το ακριβές κόστος θα προηγείται επικοινωνία με την επιχείρηση.

-Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Το κατάστημα εγγυάται για το σωστό αμπαλάζ και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά.

-Αντικαταβολή :Όλα μας τα προϊόντα χρεώνονται επιπλέον με μεταφορικά έξοδα Εμείς θα τον ενημερώσουμε αν υπάρχει επιπλέον κόστος. Σημείωση: Η επιβεβαίωση του αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε γίνεται στην φάση της επεξεργασίας της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα σας ενημερώσουμε. Ειδικά για παραγγελίες με προϊόντα που έχουν Περιορισμένη διαθεσιμότητα ή είναι Διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, ενδέχεται αυτές να μην μπορούν να εκπληρωθούν αν δεν βρεθεί επαρκές απόθεμα σε άριστη κατάσταση ή αν ο προμηθευτής το έχει καταργήσει. Σε όλες τις περιπτώσεις αλλαγής ή διευκρίνησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε με e-mail ή τηλεφωνικά.